Een ‘VIP’ busje huren

Het is lang niet altijd noodzakelijk een volledige VIP touringcar te huren bij kleinere gezelschappen. U kent de grote luxe touringcarbus vast wel; het zijn de VIP bussen waarin bijvoorbeeld voetbalspelers vervoerd worden. Wellicht dacht u dat dergelijke touringcars ‘gewone’ touringcars zijn, maar niets is minder waar. In zowel de kleinere variant, als de grote bussen, is vele luxe voorhanden, waardoor het zgn. VIP-bussen betreft.

De kleine VIP bus

Terug naar de kleinere VIP-bussen. Een klein VIP busje huren kan al voor 6 personen. Deze busjes zijn vooral perfect geschikt voor zakelijk vervoer. Op het moment dat uw onderneming zakelijke gasten ontvangt en u wilt een locatie bezoek met hen afleggen, dan is dit formaat bus perfect geschikt. Daarnaast kunt u ook een 8 persoons busje huren overigens.

Voor zakelijk gebruik

De meerwaarde van het VIP busje mag er zijn; u kunt er voor kiezen om een zakelijke bespreking te houden aangezien er een totale rondzit aanwezig is. U kunt presentaties houden middels de aanwezige smartapparatuur, vergaderen, of juist ontspanning opzoeken en overige, zo kunt u er zelf voor kiezen of de rit er een is van entertainment of zakelijkheid.

U hoeft zelf niet de bus te besturen; er is altijd een chauffeur aanwezig en, optioneel, is er ook de mogelijkheid tot catering aan boord! Uw gasten komen niets te kort en wilt u een stukje outside branding toevoegen, dan kan dit ook! Informeer naar de vele en uitgebreide mogelijkheden.

0 Comments On “Een ‘VIP’ busje huren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *