Carstyling upgrades aan mijn taxi verslag

Laatst heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een aantal modificaties laten aanbrengen aan mijn taxi. Ik was nogal uitgekeken op het uiterlijk van mijn taxi. En bovendien wilde ik me een beetje onderscheiden. Al die taxi’s is namelijk wel beetje eenheidsworst mijns inziens. Daarbij had ik behoefte aan wat functionele upgrades.

Enfin, het eerste wat ik wilde aanpassen is de grill. Dit is min of meer het gezicht van de auto zoals ik het beschrijf. En ik heb een facelift laten uitvoeren door een nieuwe grill aan te brengen. De auto ziet er gelijk in 1 klap heel anders uit. Door slechts een enkel onderdeel aan te passen. Ik vond de grill hier: https://www.carstyle.nl/exterieur.html/grill.html.

Een andere aanpassing die ik wilde laten uitvoeren zijn Bilstein schokdempers. Dit meer om functionele redenen. Met deze schokdempers heb je een stuk betere wegligging en rijdt gewoon fijner. Ook gelijk een setje Eibach veren bijbesteld voor wat verlaging. Ben daarmee denk ik zo een beetje de enige taxi in omgeving Eindhoven met dergelijke verlaging, beetje zoals Fast en Furious films.

Daarbij heb ik dan nog xenon verlichting gekocht en laten aanbrengen op de taxi. Dit voor nachtelijke ritjes in de polders in Noord-Brabant. Soms zijn de wegen hier slecht verlicht en dan is het fijn als je extra sterke lampen hebt. Met xenon lampen zie je beduidend meer, ik kocht ze hier.

De laatste verbetering die ik dan nog heb aangebracht zijn de Simons uitlaten. Dit is een Zweeds merk van top uitlaten. Kost wat maar dan heb je ook wat. Supergave geluid maakt mijn taxi nu. Ik hoef niet meer te claxonneren bij het ophalen van klanten want ze horen me van heinen en verre al aankomen.

Al met al, hebben deze upgrades het rijplezier voor mij weer helemaal teruggebracht.  

0 Comments On “Carstyling upgrades aan mijn taxi verslag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *